ПОГОДЖЕНО
|
ЗАТВЕРДЖЕНО
|
Начальник управління
державного нагляду за дотриманням
санітарного законодавства
Головного управління
Держпродспоживслужби в Черкаській області
______________ Віта МАКОГІН
|
Директор департаменту освіти та
гуманітарної політики
Черкаської міської ради
_____________ Богдан БЄЛОВ
|
ПРИМІРНЕ ЧОТИРИТИЖНЕВЕ МЕНЮ (на весняний період)
для закладів дошкільної освіти Черкаської міської ради
для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) загального типу
для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу
для закладів дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок)
для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) спеціального типу
для закладів дошкільної освіти (дитячий садок) спеціального типу
|
ПОНЕДІЛОК Перший тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Буряк тушкований з чорносливом (до 15 квітня)
|
34
|
47
|
Огірок свіжий (з 15 квітня)
|
20
|
25
|
Каша кукурудзяна розсипчаста
|
90
|
113
|
Чахохбілі з м’ясом курки
|
32/45
|
45/60
|
Сік фруктовий
|
120
|
180
|
Бутерброд з маслом вершковим і твердим сиром
|
30/3/5
|
30 / 3/7
|
Фрукти за сезоном (апельсин)
|
27
|
36
|
Обід
|
Теплий салат з цвітної капусти та овочів /салат з капусти та кропу
|
50/30
|
50/45
|
Суп гороховий з грінками
|
150 /15
|
200 /15
|
Пиріг пастуший (м'ясо яловичини )
|
140
|
187
|
Компот із суміші сухофруктів
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
15
|
15
|
Вечеря
|
|
|
|
Суп молочний з макаронами
|
150
|
200
|
Шарлотка яблучна
|
65
|
90
|
Чай з лимоном
|
150/3
|
180/5
|
Фрукти за сезоном (банан)
|
27
|
36
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1125,72
|
1344,72
|
ВІВТОРОК Перший тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід,г ( сад )
|
Сніданок
|
Морква тушкована з курагою
|
53
|
70
|
Вареники ліниві з сиром кисломолочним
|
120
|
150
|
Соус фруктовий (із вишні свіжомороженої)
|
22
|
30
|
Йогурт питний
|
100
|
125
|
Фрукти за сезоном ( банан )
|
27
|
36
|
Обід
|
Капуста тушкована / салат з свіжої капусти, огірків та кропу
|
38/50
|
50/70
|
Суп - пюре з квасолі із сметаною
|
150/4
|
200/6
|
Каша пшенична розсипчаста з цибулею
|
97
|
121
|
Шніцель рибний натуральний
|
47
|
70
|
Узвар
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
|
|
Салат з варених овочів /салат з редису та свіжих огірків
|
41/50
|
55/63
|
Каша гречана розсипчаста
|
90
|
113
|
Тефтелька куряча (з овочами)
|
66 /24
|
88 /32
|
Сік томатний
|
120
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Фрукти за сезоном ( яблуко )
|
60
|
80
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1305,05
|
1647,00
|
СЕРЕДА Перший тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Салат з зеленого горошку з цибулею
|
40
|
55
|
Яєчна кашка
|
52
|
52
|
Фузілі з сиром твердим
|
90/7
|
113/9
|
Чай з лимоном
|
150/3
|
180/5
|
Фрукти за сезоном (банан)
|
60
|
80
|
Обід
|
Ікра з моркви / салат зі свіжих огірків та зеленої цибулі
|
65/50
|
81/70
|
Борщ полтавський з галушками
|
150/27
|
200/36
|
Каша рисова розсипчаста
|
82
|
103
|
Котлета рублена з м’яса курки
|
58
|
77
|
Компот із свіжих яблук
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Капуста смажена в сухарях /салат із зеленої цибулі з твердим сиром
|
24/40
|
-
|
Салат з квашеної капусти і яблук /салат із зеленої цибулі з твердим сиром
|
-
|
50/40
|
Каша кукурудзяна розсипчаста
|
90
|
113
|
Кури з яблуками в сметані
|
30/30
|
40/40
|
Компот із суміші сухофруктів
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1256,22
|
1607,97
|
ЧЕТВЕР
Перший тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Морква припущена із родзинками
|
60
|
80
|
Локшинник з сиром кисломолочним
|
115
|
150
|
Соус молочний
|
15
|
20
|
Кефір
|
100
|
125
|
Фрукти за сезоном (груша)
|
27
|
36
|
Обід
|
Салат з яйцем, сиром та кип’яченою сметаною
|
50
|
50
|
Суп гречаний
|
150
|
200
|
Товчанка
|
112
|
140
|
Фіш-боли в томатному соусі
|
50/27
|
75/41
|
Компот із плодів сушених (кураги)
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Салат з варених овочів / огірок свіжий
|
41/20
|
55/25
|
Каша ячна в’язка
|
82
|
103
|
Курка по-італійські (підлива)
|
36/10
|
48/13
|
Компот із вишні (свіжомороженої)
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Фруктовий салат з тертим грецьким горіхом
|
50
|
70
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1131,20
|
1430,60
|
П’ЯТНИЦЯ Перший тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Омлет драчена
|
46
|
46
|
Каша Янтарна з яблучним соусом
|
100/22
|
125/31
|
Какао з молоком
|
150
|
180
|
Фрукти за сезоном ( банан)
|
60
|
80
|
Обід
|
Салат український / салат з редиски та зеленої цибулі
|
65/38
|
90/48
|
Борщ з квасолею і картоплею зі сметаною
|
150 /4
|
200 /5
|
Булгур з овочами
|
90
|
105
|
М'ясо відварене в кисло – солодкому соусі (свинина)
|
27 / 23
|
36 / 31
|
Компот із свіжих фруктів (яблуко)
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Пудинг з цвітної капусти
|
60
|
80
|
Рагу із м’яса курки
|
31/100
|
42/134
|
Напій лимонний з родзинками
|
150
|
180
|
Бутерброд з твердим сиром
|
30/5
|
30/7
|
Фрукти за сезоном ( апельсини)
|
27
|
36
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1296,70
|
1642,22
|
ПОНЕДІЛОК Другий тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Омлет з морквою
|
60
|
60
|
Плов фруктовий ( яблука, курага, родзинки)
|
100
|
120
|
Йогурт питний
|
100
|
125
|
Фрукти за сезоном (банан)
|
27
|
36
|
Обід
|
Салат з зеленого горошку з цибулею
|
40
|
55
|
Борщ український
|
150
|
200
|
Каша гречана розсипчаста
|
90
|
113
|
Шніцель зі свинини або яловичини
|
60
|
80
|
Узвар
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Салат з буряком та сухариками (до 15 квітня)
|
50
|
75
|
Свіжий огірок (з 15 квітня)
|
20
|
25
|
Фузіллі з твердим сиром
|
90/7
|
113/9
|
Пудинг із м’яса курки
|
60
|
80
|
Компот із свіжих яблук
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Фрукти за сезоном (апельсин)
|
27
|
36
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1369,81
|
1681,02
|
ВІВТОРОК Другий тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід,г ( сад )
|
Сніданок
|
Гарбуз запечений з яблуками
|
45
|
60
|
Запіканка рисова з сиром кисломолочним
|
100
|
130
|
Соус молочний
|
15
|
20
|
Кефір
|
100
|
125
|
Фрукти за сезоном (банан)
|
27
|
36
|
Обід
|
Салат з буряка та грецького горіха ( до 15 квітня)
|
30
|
50
|
Салат з капусти та кропу (з 15 квітня)
|
30
|
30
|
Суп із цвітної капусти зі сметаною
|
150/5
|
200/8
|
Пюре з бобових ( гороху або сочевиці) з вершковим маслом
|
90
|
113
|
Тефтелі БЕЛІП в сметанно-томатному соусі
|
60/20
|
90/30
|
Сік фруктовий
|
120
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Пюре морквяне /салат із свіжих огірків
|
54/25
|
73/30
|
Каша вівсяна в'язка
|
82
|
103
|
Чахохбілі з куркою
|
32/45
|
43/60
|
Чай з лимоном
|
150/3
|
180/5
|
Бутерброд з маслом вершковим і твердим сиром
|
30/3/5
|
30/3/7
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1270,49
|
1689,62
|
СЕРЕДА Другий тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід , г (ясла)
|
Вихід ,г ( сад )
|
Сніданок
|
Капуста тушкована / салат із свіжої капусти, огірків та кропу
|
38/50
|
50/70
|
Різотто з зеленим горошком та твердим сиром
|
80/3
|
100/5
|
Тефтелька куряча (з овочами)
|
64/24
|
88/32
|
Сік томатний
|
120
|
180
|
Бутерброд з твердим сиром
|
30/5
|
30/7
|
Фрукти за сезоном (яблуко)
|
27
|
36
|
Обід
|
Теплий салат із овочів з цвітною капустою / салат з редису та зеленої цибулі
|
50/38
|
50/48
|
Суп з макаронними виробами та картоплею
|
150
|
200
|
Картопля відварна з вершковим маслом
|
88
|
110
|
Биточки парові (з м’яса яловичини) з соусом молочним
|
60/15
|
80/20
|
Компот із сухофруктів
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Суфле яєчне
|
75
|
75
|
Вареники з вишнями (свіжомороженими)
|
85
|
115
|
Какао з молоком
|
150
|
180
|
Фрукти за сезоном (банан)
|
60
|
80
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1160,16
|
1439,97
|
ЧЕТВЕР Другий тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Салат з зеленого горошку з цибулею / Свіжий огірок
|
40/20
|
55/25
|
Каша ячна розсипчаста з цибулею
|
96
|
120
|
Суфле рибне
|
45
|
68
|
Компот із вишні (свіжоморожених)
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Фрукти за сезоном (яблуко )
|
27
|
36
|
Обід
|
Буряк тушкований з чорносливом (до 15 квітня)
|
34
|
47
|
Салат зі свіжої капусти з кропом (з 15 квітня)
|
32
|
45
|
Суп-харчо
|
150
|
200
|
Булгур з овочами
|
90
|
105
|
Котлета рублена з м’яса курки
|
58
|
77
|
Напій лимонний з родзинками
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Морква тушкована з курагою
|
53
|
70
|
Сирний чізкейк із шоколадним соусом
|
122/20
|
155/35
|
Какао з молоком
|
150
|
180
|
Фрукти за сезоном (банан)
|
60
|
80
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1217,25
|
1575,35
|
П’ЯТНИЦЯ Другий тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Салат з яйцем, сиром та кип’яченою сметаною
|
50
|
50
|
Каша пшенична в’язка
|
90
|
113
|
Биточок рублений з м’яса курки паровий
|
58
|
77
|
Чай байховий
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Фрукти за сезоном (яблуко)
|
27
|
36
|
Обід
|
Вінегрет (до 15 квітня)
|
75
|
100
|
Огірок свіжий (з 15 квітня)
|
20
|
25
|
Суп болгарський з сметаною
|
150/4
|
200/5
|
Каша гречана розсипчаста
|
82
|
103
|
Оладки курячі з цибулевим соусом
|
70/11
|
93/15
|
Кисіль вишневий (вишня свіжозаморожена )
|
150
|
103
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Каша «Янтарна» (із пшона і яблук)
|
100
|
125
|
Шарлотка яблучна
|
67
|
90
|
Компот із суміші сухофруктів
|
150
|
180
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1227,20
|
1548,20
|
ПОНЕДІЛОК Третій тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Горошок овочевий відварний / салат з редису та зеленої цибулі
|
40/38
|
53/48
|
Омлет з твердим сиром
|
57
|
57
|
Макаронні вироби відварені з маслом вершковим
|
90
|
112
|
Чай з лимоном
|
150/3
|
180/5
|
Асорті фруктове (банан, апельсин, яблуко)
|
50
|
75
|
Обід
|
Салат із зеленої цибулі з твердим сиром
|
40
|
40
|
Борщ полтавський з галушками
|
150/27
|
200/36
|
Каша вівсяна в’язка
|
82
|
103
|
Нагетси курячі
|
56
|
75
|
Сік фруктовий
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Капуста смажена в сухарях / огірок свіжий
|
24/20
|
32/25
|
Картопля тушкована з цибулею та томатом
|
100
|
125
|
Шніцель зі свинини
|
60
|
80
|
Компот із вишні (свіжозамороженої)
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1306,70
|
1632,45
|
ВІВТОРОК Третій тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Салат з запеченої груші та морки
|
55
|
77
|
Пудинг із сиру кисломолочного (запечений)
|
77
|
100
|
Соус яблучний
|
22
|
31
|
Какао з молоком
|
150
|
180
|
Бутерброд з сиром твердим
|
30/5
|
30/7
|
Обід
|
Салат з буряком та сухариками (до 15 квітня)
|
50
|
75
|
Огірок свіжий (з 15 квітня)
|
20
|
25
|
Суп польовий із сметаною
|
150/4
|
200/5
|
Фалафель
|
77
|
96
|
Фіш-боли в томатному соусі
|
50/27
|
75/41
|
Компот із суміші сухофруктів
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Салат з зеленого горошку з цибулею / салат із свіжих огірків
|
40/25
|
55/30
|
Запіканка макаронна з м'ясом яловичини
|
150
|
200
|
Сік томатний
|
120
|
180
|
Фрукти за сезоном ( апельсин)
|
60
|
80
|
Енергетична цінність (ккал)
|
1133,38
|
1379,72
|
СЕРЕДА Третій тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Морква припущена / Огірок свіжий
|
50/20
|
-
|
Огірок солоний / Огірок свіжий
|
|
25/25
|
Макаронні вироби відварні з вершковим маслом
|
90
|
112
|
Кури з яблуками в сметані
|
30/30
|
40/40
|
Компот із свіжих яблук
|
150
|
180
|
Фрукти за сезоном (груша)
|
27
|
36
|
Обід
|
Буряк тушкований з яблуками в сметанному соусі (до 15 квітня)
|
|
|
Огірок свіжий (з 15 квітня)
|
|
|
Борщ із шпинатом
|
150
|
200
|
Каша кукурудзяна в'язка
|
82
|
103
|
Тюфтелька куряча (з овочами)
|
66/24
|
88/32
|
Напій лимонний з родзинками
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Омлет з морквою
|
60
|
60
|
Каша гречана рідка молочна
|
150
|
200
|
Чай
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Фруктовий салат з тертим грецьким горіхом
|
50
|
70
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1155,13
|
11456,02
|
ЧЕТВЕР Третій тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Салат моркв’яно-яблучний з горіхами
|
60
|
80
|
Пудинг сирно-морквяний з фруктовим соусом ( вишня або смородина)
|
100/30
|
125/40
|
Какао з молоком
|
150
|
180
|
Бутерброд з маслом вершковим і твердим сиром
|
30/3/5
|
30/3/7
|
Обід
|
Салат український /салат з редису та зеленої цибулі
|
50/38
|
50/48
|
Суп-харчо
|
150
|
200
|
Товчанка
|
90
|
113
|
Котлета рибна любительська
|
59
|
88
|
Узвар
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Вінегрет (до 15 квітня)
|
75
|
100
|
Салат Полонинський (з 15 квітня)
|
40
|
54
|
Вареники з вареним курячим м’ясом
|
81
|
108
|
Кефір
|
100
|
125
|
Фрукти за сезоном (банан)
|
60
|
80
|
|
|
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1248,82
|
1488,00
|
П’ЯТНИЦЯ Третій тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Гарбуз припущений
|
45
|
60
|
Каша пшенична в'язка
|
90
|
113
|
Паличка куряча
|
45
|
60
|
Компот із вишні (свіжомороженої)
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Фрукти за сезоном ( яблуко )
|
27
|
36
|
Обід
|
Салат із овочів та солодкого перцю
|
40
|
55
|
Суп селянський з перловою крупою та сметаною
|
150/5
|
200/7
|
Пюре з бобових (горох або сочевиця)
|
90
|
113
|
Курячий шніцель
|
45
|
60
|
Кисіль вишневий
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Мус яблучний з фруктовим соусом (свіжозаморожена вишня)
|
97/22
|
134/30
|
Плов фруктовий
|
100
|
120
|
Йогурт
|
100
|
125
|
Фрукти за сезоном ( банан )
|
27
|
36
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1253,03
|
1562,20
|
ПОНЕДІЛОК Четвертий тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Салат із зеленого горошку з цибулею / Огірок свіжий
|
40/20
|
55/25
|
Суфле яєчне
|
75
|
75
|
Макаронні вироби відварені з маслом
|
80
|
100
|
Чай трав’яний
|
150
|
180
|
Фрукти за сезоном (апельсин)
|
27
|
36
|
Обід
|
Салат із свіжих томатів з солодким перцем
|
60
|
80
|
Суп із сочевиці
|
150
|
200
|
Картопля тушкована з цибулею та томатом
|
100
|
125
|
Мафіни з овочами та твердим сиром (свинина або яловичина)
|
63
|
84
|
Компот із суміші сухофруктів
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Капуста смажена в сухарях
|
23
|
30
|
Каша ячнева в’язка
|
82
|
103
|
Гуляш з м’яса курки
|
58
|
77
|
Компот із свіжих яблук
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Фрукти за сезоном (банан)
|
60
|
80
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1154,74
|
1474,32
|
ВІВТОРОК Четвертий тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Гарбуз запечений з яблуками
|
45
|
60
|
Гратен «Зебра»
|
80
|
100
|
Какао з молоком
|
150
|
180
|
Бутерброд з твердим сиром
|
30/5
|
30/7
|
Обід
|
Салат з варених овочів
|
41
|
55
|
Суп гречаний
|
150
|
200
|
Бобові з цибулею (горох або сочевиця)
|
88
|
110
|
Рулет рибний
|
55
|
82
|
Компот із вишні (свіжомороженої)
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Салат із редису та свіжих огірків
|
50
|
60
|
Макарони відварені з овочами
|
100
|
125
|
Котлета натуральна з м'яса індика панірована в сухарях
|
48
|
64
|
Узвар
|
150
|
180
|
Фрукти за сезоном (груша)
|
60
|
80
|
Енергетична цінність (ккал)
|
1135,75
|
1427,9
|
СЕРЕДА Четвертий тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Теплий салат з цвітної капусти та овочів /салат з капусти та кропу
|
50/30
|
50/45
|
Каша вівсяна в’язка
|
82
|
103
|
Пудинг із м’яса курки
|
60
|
80
|
Сік томатний
|
120
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Фрукти за сезоном (груша)
|
27
|
36
|
Обід
|
Салат український
|
65
|
90
|
Борщ по-бахмацьки
|
150
|
200
|
Плов з м’яса курки
|
110
|
146
|
Узвар
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Морква припущена
|
50
|
70
|
Омлет з твердим сиром
|
57
|
57
|
Локшинник з фруктами
|
140
|
175
|
Йогурт питний
|
100
|
125
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1208,25
|
1473,20
|
ЧЕТВЕР Четвертий тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Салат з запеченої груші та моркви
|
55
|
77
|
Львівський сирник з морквою
|
100
|
120
|
Соус яблучний
|
22
|
31
|
Кисіль молочний
|
115
|
160
|
Фрукти за сезоном (банан)
|
27
|
36
|
Обід
|
Салат Полонинський
|
40
|
54
|
Суп гороховий з грінками
|
150/13
|
200/13
|
Банош по гуцульські з твердим сиром
|
80/4
|
100/5
|
Суфле рибне
|
45
|
68
|
Компот із свіжих яблук
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
15
|
15
|
Вечер
|
|
|
|
Салат з зеленої цибулі з твердим сиром
|
40
|
40
|
Каша гречана розсипчаста
|
90
|
112
|
Болоньєзе ( з м’яса яловичини)
|
64
|
87
|
Узвар
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Фруктовий салат з тертим грецьким горіхом
|
50
|
75
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1214,16
|
1557,72
|
П’ЯТНИЦЯ Четвертий тиждень
Найменування продуктів
|
Вихід, г (ясла)
|
Вихід, г ( сад )
|
Сніданок
|
Салат із свіжих огірків та зеленої цибулі
|
50
|
70
|
Каша пшенична в'язка з морквою
|
96
|
125
|
Філе м’яса курки запечене під сиром
|
55
|
74
|
Чай трав’яний
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Обід
|
Салат із свіжих томатів з солодким перцем
|
60
|
80
|
Суп овочевий із сметаною
|
150/4
|
200/5
|
Булгур з овочами
|
90
|
105
|
Курячий шніцель
|
45
|
60
|
Компот із апельсинів
|
150
|
180
|
Хліб житній
|
30
|
30
|
Вечеря
|
Салат моркв’яно-яблучний з горіхами
|
60
|
80
|
Каша пшоняна з фруктами
|
110
|
143
|
Шарлотка яблучна
|
65
|
90
|
Сік фруктовий
|
120
|
180
|
Енергетична цінність ( ккал) :
|
1236,00
|
1639,00
|
|