Тиждень безпеки дитини

В рамках «Тижня безпеки дитини» день «Здоров’я дитини», проведено ряд заходів по групах, щодо закріплення та повторення здобутих знань. В тому числі і такі: бесіда «Вітаємо мило духмяне й рушничок полотняний», заняття «Корисна та шкідлива їжа», розповідь «Де ховається здоров’я?», читання казки «Як хлопчик Степанко здоров’я шукав», екскурсія до кабінету медсестри та багато іншої цікавої та пізнавальної інформації для дітей. ☺️👍

https://www.facebook.com/share/p/dhq2QE5j5nCsv3gK/

«Тиждень безпеки дитини» активно і впевнено опрацьовують наші педагоги.

Середа - «Дитина в побуті»:Заняття «Безпечні та небезпечні речі для малечі», Моделювання ситуацій : «Що може статися вдома…..», С/г «Перемо та прасуємо».Презентація «Такі знайомі і незнайомі побутові предмети» та інші заходи, спрямовані на навчання безпечного поводження дітей в побуті.

https://www.facebook.com/share/p/kAAcytzQikB1yeoM/

«Тиждень безпеки дитини» - день 4-й «Дитина серед людей».

Не дивлячись на затяжну небезпеку через повітряну загрозу з сторони окупантів , наші педагоги проводили заплановані заходи з вихованцями і в укритті. А саме: Заняття « Поведінка на вулиці, в парку, громадському транспорті, магазині….». Моделювання ситуацій: «Що може статися серед людей….». Бесіда: Основи культури поведінки. С/р гра « Магазин». Робота з батьками: Не забуваємо ввічливі слова.

Діти мають знати як безпечно та ввічливо поводитися в людних місцях.

https://www.facebook.com/share/p/diPMhtuUhiqwz7hG/

«Вогонь – друг, вогонь – ворог!». Ще один день «Тижня безпеки дитини!». І хоча безпека малюків завжди в центрі уваги педагогів, та саме в ці дні особливо широко та цілеспрямовано доносилася до діток інформація про безпеку через різні форми і методи роботи з дошкільниками.

Сьогодні:

Заняття «Вогонь – друг, вогонь – ворог!»

Бесіда «Бачив я не раз, як вмикає мама газ!»Відеопрезентація «Хто такі пожежники». Загадки на тему пожежної безпеки. Відео «Дії під час пожежі»

С/р гра «Пожежники»

Робота з батьками: плакати, папки-пересувки, інформація в вайбері… та інші.

Безпека дітей – ПОНАД УСЕ!!!

https://www.facebook.com/share/p/E8xNnvj5d8HrYPei/